Bill Megens

Bill Megens, PADI Course Director, heeft deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen freediving in 2000 in Nice, Frankrijk en in 2001 op Ibiza, Spanje. Een verdienstelijke 16e plaats was het beste resultaat.. Bill heeft de afgelopen jaren meerdere malen Nederlandse records statisch of constant weight gezet en verbetert. Met een persoonlijk record statisch van 6.17 min en constant weight van 56m behoort Bill tot één van de betere freedivers van Nederland. Tijdens de Nederlandse kampioenschappen Freediven in Juni 2002 eindigde hij op een tweede plaats. Bill kreeg zijn freedive opleiding van Umberto Pelizzari, een absolute freedive legende.

Bill werkte mee aan diverse televisie prducties over freediven als Jules Unlimited, Hart van Nederland, SBS6 nieuws, Fobiac en houdt zich nu voornamelijk bezig met het geven van introductielessen freediven, doelmatigheidstraining voor het bedrijfsleven en promotie van de freedive sport.


 

Freediving is een initiatief van;

Waarschuwing

Freediving is een extreme sport met bijzondere risico's die kunnen leiden tot ernstige, permanente blessures of kunnen zelfs de dood tot gevolg hebben. Freediving mag nooit alleen beoefend worden. Het beoefenen van freediving zonder daartoe een opleiding gevolgd te hebben is levensgevaarlijk.